08.3.2025, 19:30
Jak jsem už psal, zatím a jen u sebe jsem si upravil script tak, že teď už na něm funkčně nemám co k vylepšení. Stále je to ale občas mírně "nestabilní". Snažím, se jednotlivé situace řešit, ale nechová se to pokaždé stejně. Momentálně největší problém je to, že se po změně kanálu z disabled na enabled, občas nevloží EPG. Stalo se to naposledy sice před pár dny, poté jsem mírně upravil časování, a od té doby to, zdá se, funguje dobře. Ale raději ještě chvíli počkám. Druhý problém, který ještě nemám 100% ověřený s tedy vyřešená, je chování při přesunu pořadu z kanálu na kanál. Jako na potvoru k tomu v posledním týdnu nedošlo, resp. jsme si toho nevšiml, takže ani tohle ještě nemohu uzavřít. Jinak pokud to funguje, je to super.
[attachment=11360]
Zvyšuje to možnosti při výběru sledování sportu na ČT, což teď, po těch změnách v O2TV bude určitě zajímavé. Já sám jsem O2TV placený kartou na další období už nezaplatil a čekám, jak to dopadne. Tu očekávanou částku za kombinaci O2TV Sport + VOYO určitě platit nehodlám, prostě se bez některch sportů obejdu, případně je budu získávat jinými, "alternativními" metodami.
[attachment=11360]
Zvyšuje to možnosti při výběru sledování sportu na ČT, což teď, po těch změnách v O2TV bude určitě zajímavé. Já sám jsem O2TV placený kartou na další období už nezaplatil a čekám, jak to dopadne. Tu očekávanou částku za kombinaci O2TV Sport + VOYO určitě platit nehodlám, prostě se bez některch sportů obejdu, případně je budu získávat jinými, "alternativními" metodami.