18.3.2025, 22:55
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 18.3.2025, 22:57 uživatelem drakite.)
(18.3.2025, 18:38)Zapa Napsal(a): Ano Skylink v současné době by měl fungovat na 5 zařízeních.Už jsem to tu psal,(možno najít na staně 103 - asi nečtete dřívější příspěvky)je úplně jedno v jakém systému(WIN.LINUX,ANDRONOID)byla session vytvořena a je také úplně jedno do jakého systému to dáte.(na Hardware nezáleží)Zkopírovat stačí funkční sesion a potom donatavit.Pokud se kopíruje celý plugin.video.sl z jiného boxu,TV,nebo Pc,tak pravděpodobně nebude stejně nastavení pro PRV IPTV Simle Client.To se dá opravit přímo v nastavení doplňku.Pokud máte více aktivních session můžete je klidně dát do plugin.video.sl a podle potřeby spustit kterou chcete.
Ještě jedno zjištění(na1.7.6) u mě programy18+ nepotřebují pin.Máte to také tak,nebo musíte zadávat pin?
Kodi + 1.7.6 v nastaveni v doplnku zapnuty PIN - filmoteka zobrazi slozku erotika a je pozadovan PIN. Jestlize v nastaveni je PIN vypnuty slozka erotika se nezobrazi. Takze bud neni videt slozka erotika nebo je videt a pak je potreba zadat PIN. Myslim, ze jsem videl nadrazene nastaveni PINu v uctu profilu na SKYLINKU mimo Kodi, kde se uplne vypne. Ale uz si nepamatuju. Potrebuji opraveny doplnek verzi 1.7.7
pro vytvoreni nove vlastni session. Prosim kdo to umi a zna prihlasovani na M7 Group ?