23.3.2025, 23:04
(23.3.2025, 1:43)waladir Napsal(a): @Mefesto: kvalitu můžeš ovlivnit v nastavení InputStream Adaptive. A co se týče rychlosti, co přesně máš pomalé? Pokud načítání položek v kategoriích nebo vyhledávání, tak to by mělo být pomalé jen poprvé, kdy se dotahují data o pořadech. Pak už by to mělo být rychlé. Vypnout to lze v nastavení - Stahovat detaily pořadů. Jestli myslíš něco jiného, tak to zkus upřesnit.
Zkusil jsem doplněk smazat a znovu nahrát, ale nepomohlo to. Ta horší kvalita streamů je vlastně všude, ale musí to byt nějak špatně nastavené ,protože ,když jdu do oficiální aplikace přes Google obchodu tak kvalita je normální a většinou Full HD. Takže tomu úplně nerozumím ! Do toho InputStream Adaptive jsem se díval ,ale nechci to nějak cele rozhodit, aby to pak cele fungovalo. Ohledně načítání položek už je v pohodě , stačilo jen dotažení jak jsi psal. Ale strašně dlouho trvá ,když jdu do živého vysílání tak to straně dlouho roluje a točí se a to samé ,když dam zpět - cca tak 20 vteřin co mi prijde strašně moc ! Navíc se nedá zjistit informace o konkrétním streamu, jestli to tedy vůbec jde nějakým způsobem ošetřit ? Například jdu Kategorie,porady,seriálové hity,černá voda , 1. Série , má to šest dílu a nikde není uveden informace o steamu, stačí to spustit a hned zastavit a už je vidět délku dílu, kvalita videa , formát kódování videa ( H. 264), kodek AAC. Toto vše je vidět až když spustim konkrétní kodek! Slo by to nějak udělat ,aby to bylo ,když na to člověk najede nez až po spuštění ? A pokud pustím jakýkoliv program v živém vysílání tak mám potom takovou fajfku , jinak je tam takový čtverec! Nejhorší je to zdlouhavé načítání a rolování u živého vysílání a ta nízká kvalita určitých streamů . Úplně tomu nerozumím ,ale je tam as hodně dat oproti o2 TV . Takže moc prosím zda by to slo nějak prenastavit, aby hlavně člověk nemusel tak dlouho čekat u toho živého vysílání jak spuštění tak i zastavení. Ideálně kdyby to živě vysílání slo nastavit jak u 02 TV ?. Jinak moc za vše děkuji a omlouvám se za detailnější popis . Případně mohu nafotit nebo natočit moje problémy . Hezky večer a moc ještě jednou děkuji vůbec za uděláni tohoto doplňku ???