24.3.2025, 21:58
Já teda nevím ale v jiných tématech ohledně jiných doplňků, asi “shadow poskytovatelů” O2 vládnou obavy z ceny sport kanálů. Platím si O2 TV Sport Premium, kartou a vždy na tři měsíce. Teď jsem se přihlásil na web O2 abych zkontroloval kdy proběhne další platba. Domníval jsem se že uvidím hlášku že mi již nebudou nic inkasovat a že mi službu zruší a abych si objednal balík Sport. Ale žádná hláška, žádné upozornění.
Jediný email který jsem od O2 dostal byl že mě do OnePlay nezmigrují.
Pokud to tedy shrnu, OnePlay pro mě není dostupné, inkaso z karty proběhne ve stanoveném termínu a za stejnou cenu.
Mohu tedy doufat že mi bude služba O2 TV Sport Premium poskytovaná i nadále v plném rozsahu? Nebo mi to O2 utne?
Jsem malinko zmatený z kolujících informací tady na fóru a také nevím jestli i nadále bude O2 TV doplněk v Kodi udržovaný.
Jediný email který jsem od O2 dostal byl že mě do OnePlay nezmigrují.
Pokud to tedy shrnu, OnePlay pro mě není dostupné, inkaso z karty proběhne ve stanoveném termínu a za stejnou cenu.
Mohu tedy doufat že mi bude služba O2 TV Sport Premium poskytovaná i nadále v plném rozsahu? Nebo mi to O2 utne?
Jsem malinko zmatený z kolujících informací tady na fóru a také nevím jestli i nadále bude O2 TV doplněk v Kodi udržovaný.
Synology DS423+ a Synology DS218+
TP-Link routery
SZ nečtu!!! Ptejte se ve fóru, pomůžete ostatním.