29.3.2025, 14:38
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.3.2025, 15:11 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Doplnění informace
)
@waladir: Děkujji za rychlé řešení, ostatně jako vždy. Jen drobnou připomínku k obsahu jednotlivých záznamů. Poprosil bych opět o zachování pravidel a u seznamu Nejnovějších epizod Oblíbených vyplňoval i obsah TVShowTitle. A asi také vyplnil správně DBTYPE, kde je teď i u epizod seriálu uvedeno movie. S položkou Content, které je také movies, se ale udělat nedá nic, tady to bude vždycky trochu skřípat, protože v containeru se míchají, resp. mohou míchat, jak filmy tak seriály. Tak to je ale vždycky, protože Kodi s containerem, kde se mixují filmy a seriály moc nepočítá. U běžných skinů a jejich jednoduchých funkcí ale tohle nevadí.
[attachment=11449] [attachment=11450]
@waladir: Já vím, že jsem otrava, ale když už, tak už. U všech titulů v OnePlay seznamech Kategorie jsou obrázky ve formátu poster. Bylo by tedy správné, i v containerech, které vytváříš, vkládat je i do položky shodného typu. Tedy Art(poster). Ono to opět ve skinech dělá trochu nepořádek, protože pokud jsou koncipované podle nových zásad, tak by měly být ty typy Art() preferované jako perspektivní. V těch, co je máš dneska (Thumb, Icon, ...) klidně mohu zůstat také, i když už jsou (nebo brzy budou) obsolete. Ale zase kvůli skinům, které ty zásady ještě nereflektují, bude dobré, když je tam najdou také. Já vím, je to vopruz, ale tak to prostě v Kodi dnes chodí.
[attachment=11449] [attachment=11450]
@waladir: Já vím, že jsem otrava, ale když už, tak už. U všech titulů v OnePlay seznamech Kategorie jsou obrázky ve formátu poster. Bylo by tedy správné, i v containerech, které vytváříš, vkládat je i do položky shodného typu. Tedy Art(poster). Ono to opět ve skinech dělá trochu nepořádek, protože pokud jsou koncipované podle nových zásad, tak by měly být ty typy Art() preferované jako perspektivní. V těch, co je máš dneska (Thumb, Icon, ...) klidně mohu zůstat také, i když už jsou (nebo brzy budou) obsolete. Ale zase kvůli skinům, které ty zásady ještě nereflektují, bude dobré, když je tam najdou také. Já vím, je to vopruz, ale tak to prostě v Kodi dnes chodí.