02.4.2025, 22:35
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.4.2025, 22:35 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
Spustil jsme si poslední kumulativní update Windows, ani po něm se to ale nezlepšílo. Pak jsme zkusil přeinstalovat jednu z instalací kvůli Visual C++ Redistributin Pack a to pomohlo. Všechny isntalace Kodi 21 a 22 začaly fungovat, chyba knihovny MSVCP140.dll už se neobjevuje a Kodi běží jak má.
Přenesel jsem do narychlo vytvořeného testovacího Kodi 21.2 doplněk OnePlay z LibreELEC, spustil kanál OnePlay Sport 1. První se ohlásila instalace Widevine, tu jsem tedy spustil, intstalovala se verze 4.10.2891.0, a po jejím ukončení znova zkusil spustit kanál OnePlay Sport 1 a opravdu, Kodi spadlo. Tak jsem jako další krok zkusil předchozí verzi 4.10.2830.0. S ní se kanál OnePlay Sport 1 přehrává bez problémů. Takže měl @waladir: opět pravdu.
Otázka je, jestli se teď problémy neprojeví zase u nějakých jiných kanálů...
Přenesel jsem do narychlo vytvořeného testovacího Kodi 21.2 doplněk OnePlay z LibreELEC, spustil kanál OnePlay Sport 1. První se ohlásila instalace Widevine, tu jsem tedy spustil, intstalovala se verze 4.10.2891.0, a po jejím ukončení znova zkusil spustit kanál OnePlay Sport 1 a opravdu, Kodi spadlo. Tak jsem jako další krok zkusil předchozí verzi 4.10.2830.0. S ní se kanál OnePlay Sport 1 přehrává bez problémů. Takže měl @waladir: opět pravdu.
Otázka je, jestli se teď problémy neprojeví zase u nějakých jiných kanálů...