27.4.2025, 0:23
Zdravím,
Pri kontrole doplnkov občas narazím na nejaký problém už je to nejaká doba čo moje doplnky, ale aj iné doplnky hlásia tuto hlášku v logu
Chcel by som sa teda spýtať @wombat: alebo aj iných tvorcov doplnkov či by sme nezvážili nejakú daľšiu vetvu na gite kde by mohli byť doplnky práve pre verzie 20+, nakoľko chcú tento spôsob API odstrihnúť a my máme hlavnú verziu matrix, čo by mohol byť problém do budúcna.
Ďakujem za pripomienky/odpovede
Pri kontrole doplnkov občas narazím na nejaký problém už je to nejaká doba čo moje doplnky, ale aj iné doplnky hlásia tuto hlášku v logu
Kód:
Setting most video properties through ListItem.setInfo() is deprecated and might be removed in future Kodi versions. Please use the respective setter in InfoTagVideoChcel by som sa teda spýtať @wombat: alebo aj iných tvorcov doplnkov či by sme nezvážili nejakú daľšiu vetvu na gite kde by mohli byť doplnky práve pre verzie 20+, nakoľko chcú tento spôsob API odstrihnúť a my máme hlavnú verziu matrix, čo by mohol byť problém do budúcna.
Ďakujem za pripomienky/odpovede
Autor doplnkov Kukaj.sk, Televízia LUX, Televízie NOE a tvpovazie.skBuďte k sebe dobrý a šírte dobro, ale zvážte aké informácie komu poskytnete