27.4.2025, 11:17
Vyřešení poruchy napájecího adapteru k Intel NUC7 v záruční době 3 roky.
Dnes už mám vyměněný adapter a funguje.
Řeší ASUS, který převzal modely NUC od Intelu.
Jak to probíhalo: Dotazem na prodejce SunTech jsem získal odkaz na web ASUS.
Po zadání identifikace zboží atd jsem vybíral ze dvou cest:
Reklamovat celý NUC nebo reklamovat napájecí adapter. Reklamovat adapter znamená buď zatelefonovat nebo napsat.
Napsal jsem a odpověď zněla - zvolte reklamovat celý počítač a popiště, že reklamujete adapter.
Všechny texty jsou uzpůsobeny k reklamaci, zabalení a odeslání všeho.
Zabalil jsem jen adapter bez kabelu s českou E zástrčkou. Text: AC SHORT CIRCUIT.
Doplnil a vytiskl všechny potřebné dokumenty z webu, vše zabalil do druhého obalu s nalepenou průvodkou pro DHL.
Využil možnost vložit do boxu Alza skenováním čárového kódu (obsahuje i rozměr a hmotnost).
Balíček přijal až druhý AlzaBox kvůli zaplnění.
Úkony od vložení monitoruje dopravce a řešitel zasíláním do mailu.
Asi po 10 dnech plus Velikonoce zazvonil kurýr a předal mi balíček s novým adapterem.
Adapter měl přiložený kabel s UK zástrčkou. E jsem si naštěstí ponechal.
Dnes už mám vyměněný adapter a funguje.
Řeší ASUS, který převzal modely NUC od Intelu.
Jak to probíhalo: Dotazem na prodejce SunTech jsem získal odkaz na web ASUS.
Po zadání identifikace zboží atd jsem vybíral ze dvou cest:
Reklamovat celý NUC nebo reklamovat napájecí adapter. Reklamovat adapter znamená buď zatelefonovat nebo napsat.
Napsal jsem a odpověď zněla - zvolte reklamovat celý počítač a popiště, že reklamujete adapter.
Všechny texty jsou uzpůsobeny k reklamaci, zabalení a odeslání všeho.
Zabalil jsem jen adapter bez kabelu s českou E zástrčkou. Text: AC SHORT CIRCUIT.
Doplnil a vytiskl všechny potřebné dokumenty z webu, vše zabalil do druhého obalu s nalepenou průvodkou pro DHL.
Využil možnost vložit do boxu Alza skenováním čárového kódu (obsahuje i rozměr a hmotnost).
Balíček přijal až druhý AlzaBox kvůli zaplnění.
Úkony od vložení monitoruje dopravce a řešitel zasíláním do mailu.
Asi po 10 dnech plus Velikonoce zazvonil kurýr a předal mi balíček s novým adapterem.
Adapter měl přiložený kabel s UK zástrčkou. E jsem si naštěstí ponechal.
#
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.
Na diskuzi jen fórum, ne SZ.