• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Téma PC sestavy na jiném fóru, jak na mediální, herní, pracovní a za kolik
@meda: Díky za sdílení zkušeností. Já si z Tvého příspěvku vzal hned tři fakta:
  1. Zdroje jsou, a asi i nadále budou, nejčastěji se porouchající částí elektroniky, to je si každému jasné. Trik s ponecháním si napájecího 230 V kabelu je dobré vědět. Asi bych při reklamaci poslal vše, takže teď už vím, když mě to postihne (doufám, že to nepřivolám), že ho posílat nemám. To jsou takové drobnosti, které když o nich člověk neví, mohou celkem hloupě zkomplikovat situaci.
  2. Že lze DHL zásilku odeslat z Alza boxu, to jsem nevěděl. Nějak jsem se v poslední době soustředil na Zásilkovnu/Packetu a tohle mi uniklo. Dobré vědět. Už jenom proto, že mám Alza box přilepený k jedné stěně našeho domu, takže tam chodím velmi často. Jednou jsem tam dokonce běžel v pyžamu a pantoflích jen s narychlo přehozenou bundou, protože mi píplo dodání akutně očekávaného zboží. Mimochodem, naše družstvo vlastníků pronajalo jednu místnost v domě Zásilkovně, takže tam chodím v domácím oblečení úplně běžně.
  3. Díky odkazu jsem si prohlédl nabídku Asus. V poslední době šlo tohle mimo mě, protože nic momentálně nepotřebuji koupit. Je vidět, že neusnuli na vavřínech a odkaz Intel NUC nadále rozvíjejí. Alespoň si to teď v klidu prozkoumám.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Téma PC sestavy na jiném fóru, jak na mediální, herní, pracovní a za kolik - od JiRo - 27.4.2025, 12:03

Přejít na fórum:

Prochází: 4 host(ů)