27.4.2025, 12:10
Nevím jestli je na úrovni githubu možné mít řešení, které bud fungovat pro různé přístupy. Už i při přechodu z pythonu 2 na python 3 jsem se snažil psát kód univerzálně a oddělené branche pro mě znamená jen práci navíc. Musím dělat změny v obou branchích a jediné co udržuju rozdílné je addon.xml kvůli závislostem na pythonu. Ale možná si to komplikuju sám, aniž bych musel. Co se týče gitu, vývoje, kolaborace a verzování, jsem takřka nepolíbený a změny publiku ručně z příkazové řádky :-)
Podobně přistupuju i případnými změnami ve funkcích Kodi, kdy to řeším podmínkami a samotný kód mám jeden univerzální. Kdybych musel dělat pro každou verzi Kodi samostatnou branch, byla by to v mém případě práce navíc. Samozřejmě, že to neznamená, že to není dobrý nápad, akorát pro mě by to zřejmě nemělo žádné plusy, narozdíl od mínusů.
Podobně přistupuju i případnými změnami ve funkcích Kodi, kdy to řeším podmínkami a samotný kód mám jeden univerzální. Kdybych musel dělat pro každou verzi Kodi samostatnou branch, byla by to v mém případě práce navíc. Samozřejmě, že to neznamená, že to není dobrý nápad, akorát pro mě by to zřejmě nemělo žádné plusy, narozdíl od mínusů.