27.4.2025, 17:45
(27.4.2025, 10:45)JiRo Napsal(a): Závěr? Ať je důvodem k napsání takových příspěvků, jaké jsme tu od @Artogon: viděli, jedno, druhé či nějaké další, na mém dřívějším prohlášení:
Vieš, aký je dôvod na napísanie takých príspevkov? Aby tu ľudia nepísali sračky, že to nejde a nejde a nejde, keď evidentne to ide. Nemal som a nemám žiadny VIP repozitár, len ten, ktorý po celý čas fungoval a funguje. Priznávam, že rovnakú chybu ako mali iní užívatelia som mal aj ja, no už ju nemám a hlásim, že SCC mi funguje tak ako fungovalo, a to som skúšal aj veci, čo mi predtým nešli. Narazil som len na to, že to, čo sa ešte neobnovilo, tak to autori proste zatiaľ vymazali natvrdo z katalógu a asi sa to tam pridá potom. Sorry jako, ale niektorým tu zadrbáva paranoidne s tým, že mlčať zlato...
Lebo právnici fakt nemajú dostatočnú mozgovú kapacitu na to, aby si občas overili ako to znovu ne/funguje, obzvlášť ako píšem, keď mám nainštalovaný bezvýhradne verejný repozitár. Keď tu budem vynášať invites na nejaký nový súkromný repozitár, tak potom ma poučuj, dovtedy si nejaké kraviny o bonzáctve na niečo, čo pozná úplne každý strč tam, kam Slnko nesvieti a zaštopľuj. Ale však dobre, nech ti to tu ľudia ďalej spamujú tým, že nefunguje niečo, čo možno stačí len preinštalovať (ja som neurobil ani to, len pár dní počkal), asi ťa velice baví odpovedať na blbosti. Proti gustu, žiaden dišputát, môžeš ešte stokrát.