28.4.2025, 6:36
(27.4.2025, 23:12)cache Napsal(a): @beitlj: Tak napriklad stare Startreky v dabingu. Su na Netflixe, ale len po anglicky. Boli na SkyShowtime, ale odstranili ich bez vysvetlenia (a NG po slovensky boli fakt len na "ciernote"). Dalsi priklad, manzelka po mne chcela Sestra v akcii 1 a 2 po slovensky. To ani nebolo vydavane na VHS ci DVD, to len nejaky dobrodinec zostrihal HD rip s dabingom z TV..
Jo a tiez si platim vsetky 4 hlavne stream sluzby..
Ved to je najhoršie na tom celom,za tie roky sa tam nazbierali doslova skvôsty filmov... naozaj dufam že sa to nejak zachová dalej zašité na webshare a možno v buducnosti posluži na vybudovanie novej platformy. Keby to mám k dispozicii tak to hádam ani sám sebe neukážem.
Dufam že sa časom nenájde nikto nekompetentný kto by sa k tým linkom dostal a nezverejní to... Ale ak je pravda že tá spoločnosť má komplet databázu tak to ozaj zmažu na komplet... Lutujem že som nestihol sosnuť jeden serial ktorý vyrobil správca na moju žiadosť a vlastne toto bol jediný zdroj kde sa nachádzal ( cosmos 1980 vo fullHD s čs.dabindom) . Niekde je zašitý na webshare ale ....
Sony bravia Android TV Android 9 ,Kodi 21.2 Omega ,NAS Synology DS224+,