30.4.2025, 19:02
@Lukas78: No tu velmi pomoc nečakaj..od našich mladších čias sa toho dosť zmenilo. Lebo ak by ti povedal ako to nastaviť alebo poskytol už nastavenia tak by odhalil tajomstvá siedmych morí a asi by ho zabili agenti CIA,NSA a KGB.
Tak ako sa ludia hryzú kvôli očkovaniu,politike a vojne tak sa hryzu aj v IT priestore. Ale stale je tu pár dobrých ludí ktorí sa podelia o vedomosti.
1. Stiahni si v teme Yawsp subor s nastaveniami pre helper...budeš to mať na dva kliknutia,lepšie ako nič.
2. Použi doplnok context menu. tiež ok,ale viac klikania.
Myslel som že fora sú na vzajomné odovzdávanie skuseností a vedomostí,nie je tomu tak. Možno tak 5 rokov dozadu.
Ja som teraz odskušal na webshare funkciu chci si stáhnout , prakticky synchonizacia medzi zariadeniami,pamatá si poziciu pri zastavení...viac není treba... Hoci helper vyzerá parádne...
PS : Možno skus použiť umelú inteligenciu...ako prehodiť poradie doplnkov v stremio aby šlo po česky tak poradila na parádu.
Tak ako sa ludia hryzú kvôli očkovaniu,politike a vojne tak sa hryzu aj v IT priestore. Ale stale je tu pár dobrých ludí ktorí sa podelia o vedomosti. 1. Stiahni si v teme Yawsp subor s nastaveniami pre helper...budeš to mať na dva kliknutia,lepšie ako nič.
2. Použi doplnok context menu. tiež ok,ale viac klikania.
Myslel som že fora sú na vzajomné odovzdávanie skuseností a vedomostí,nie je tomu tak. Možno tak 5 rokov dozadu.
Ja som teraz odskušal na webshare funkciu chci si stáhnout , prakticky synchonizacia medzi zariadeniami,pamatá si poziciu pri zastavení...viac není treba... Hoci helper vyzerá parádne...
PS : Možno skus použiť umelú inteligenciu...ako prehodiť poradie doplnkov v stremio aby šlo po česky tak poradila na parádu.
Sony bravia Android TV Android 9 ,Kodi 21.2 Omega ,NAS Synology DS224+,