30.4.2025, 19:44
@karci78: Sám jsi důkazem toho, že nezveřejnění podrobného popisu dává smysl. Ačkoliv tobě i ostatním zde i v tématu YAWSP bylo několikrát vysvětleno, proč ho nechceme zvěřejňovat, jediná tvoje reflexe se promítla do posměšného "tak by odhalil tajomstvá siedmych morí a asi by ho zabili agenti CIA,NSA a KGB". Možná bych ti nakonec i návod poslal přes PM, ale po tomhle mě ta chuť opustila. Ostatně, myslím si, že jsem už tady napsal více než dost, nehledě na to, že ani Context Menu není úplně k zahození.
Jestli někdo nechápe, o co v tomto případě běží, tak já mu to tady dopodrobna vysvětlovat nehodlám. Jsme v situaci, kde si každý musí poradt jak sám umí a může. Ostatně, z tvého vyjádření je zřejmé, že to tak nakonec děláš, tak se divím, proč si tady stěžuješ. Až skončí i YAWSP, pak to možná pochopíš lépe.
Jestli někdo nechápe, o co v tomto případě běží, tak já mu to tady dopodrobna vysvětlovat nehodlám. Jsme v situaci, kde si každý musí poradt jak sám umí a může. Ostatně, z tvého vyjádření je zřejmé, že to tak nakonec děláš, tak se divím, proč si tady stěžuješ. Až skončí i YAWSP, pak to možná pochopíš lépe.