02.5.2025, 0:39
Tak mě zajímalo, proč má tolik lidí s integrací vyhledávání z TMBd Helperu na Webshare tolik problémů a už jsem to pochopil. Všechny ty návody a json soubory co tu kolují, jsou pro tento typ hledání ve zdroji, jakým je Webshare, zbytečně složité a komplikované. Stačí zapojit jen selský rozum a říci si, co vlastně v případě filmů i epizod hledám a to do cílového volání YAWSP pluginu pomocí metakakódů rovnou zadat. A pokud u toho nepotřebuji nic editovat ani přidávat, je všechno ostatní v těch json souborech zbytečné. Názvy souborů na Webshare jsou natolik různorodé, že nic specifického ve smyslu regulárních výrazů apod. stejně ten správný efekt nikdy 100% mít nebude. U filmů tedy metakódy title případně originaltitle a rok, u seriálů showtitle, a pak číslo sezony a epizody. Teď jsem si to vyzkoušel a i bez potřeby stisku 2x backspace mi to dává přibližně stejné výsledky jako při použití Context Menu.
Jinak, co se týče té editace, uvědomte si, že při použití těch doporučených souborů pro YAWSP, se může stát, že se virtuální klávesnice nakonec zcela nesmyslně aktivuje 2x. Jednou díky těm nadbytečným parametrům v json souboru a jednou díky nadbytečnému parametru ve volání YAWSP.
Jinak, co se týče té editace, uvědomte si, že při použití těch doporučených souborů pro YAWSP, se může stát, že se virtuální klávesnice nakonec zcela nesmyslně aktivuje 2x. Jednou díky těm nadbytečným parametrům v json souboru a jednou díky nadbytečnému parametru ve volání YAWSP.