(06.5.2025, 18:28)JiRo Napsal(a): Když jsem dnes dostal negativní hodnocení od jednoho chytráka, udělené za "... zbytečnou a hloupou paranoiu a přehnaně negativní reakce...", zamyslel jsem se, jestli náhodou skutečně nejsem paranoidní a jestli mé reakce, tedy kromě jiného smáznutí doplňku ze zdejšího repozitáře a přesun do private zóny, nebyly přehnané. Ale z reakce @cache vidím, že v tom nejsem úplně sám. A mrzí mě to, z podobných důvodů, jako jeho. A ještě více mě mrzí i to, že jsem možná pomohl tu problematickou situaci eskalovat. Ale je to přesně tak, jak napsal. Ta radost z dobře vykonané a užitečné práce, zvlášť když vás ostatní za ni chválí, je tak trochu jako droga. Však se její působení dopaminu hodně podobá...
od "chytráka" pro JIRo:
ano, jsem 100% přesvědčen, že to hoodně eskaluješ, ale rozhodně v tom nejsi sám.
Dopamin OK, ale chtěl jsi se o něj kdysi podělit a udělal jsi to. Nynější "problematická situace" je, na otevřeném a velmi sdílném fóru daného tématu, "kolektivní vina" všech, kdo kdukoliv radou přispěli.
Dnes toho očividně hořce litují a rychle pálí všechny mosty.
Sdílní se začali dělit na dobré a špatné. Je to evidentní z každé reakce.
Před rokem o tom nikdo z Vás takto nepřemýšlel.
No, rozjeté informační toky na netu již bohužel nelze ovládnout,... jako holka, která pošle hambatou fotku "příteli" a pak se už bude jen zbytečně stydět... anebo je to všechno možná jinak.
Takže jestli by nebylo lepší "blackoutnou" celé tohle uskupení a nedělat kolem všeho štráchy?