06.5.2025, 20:55
(06.5.2025, 20:12)aarn Napsal(a):(06.5.2025, 19:58)JiRo Napsal(a): @aarn: Měl bych za takovou hloubkovou analýzu poděkovat? Asi ne. Nežádal jsem ji a není mi k ničemu.určitě neděkuj. je to jen moje "hloubková análýza". K ničemu. Sebereflexi jsem samozřejmě nečekal.
A myslíš-li si, že by se mělo fórum vypnout, tak s tím musíš jinam. Na to si třeba založ téma v příslušné sekci fóra a hlavně tam pozvi admina.
Mas pravdu v tom, ze "jakekoliv" forum, je od toho, ze se tam chodi pro rady/zkusenosti, jak v pripade problemu postupovat, pripadne cerpat informace, jak tem problemum predchazet. Ja jsem clovek, kterej se snazi hledat reseni sam a kdyz uz to opravdu nejde, tak se zepta. Ale je pravda, ze v soucasne dobe se misto odpovedi docka bud "hejtu", nebo vubec niceho. Holt jsem stara generace, ktera vyrustala na knizkach, vychove pra/rodicu, radach kamaradu vrstevniku a ne na AI. Ale bohuzel kdyz neni zdroj, neda se cerpat nikde. Kazdopadne nic z toho, co zde pisu se netyka nikoho ze zdejsiho fora. Je to takova moje vseobecna bilance.