(07.5.2025, 6:03)koubafire Napsal(a): A čemu se divíte?
...
Tvl. Kouba, ty už ty sra_ky přestaň hulit. Po tomhle megaproslovu se nedivím vůbec ničemu.
@cache:
naprosto Tvé rozhodnutí chápu.
Napsal jsi to velice polopaticky a jak vidíš, stejně jsou zde tací (#227), kteří by tou lopatou potřebovali majznout po kebuli.
Ale ono by se jim stejně nerozsvítilo.
S tou pláží je to zajímavý příměr...
Když jsem v roce 2016 měnil hloupou crt tv za "chytrou", byl jsem pevně rozhodnut, že to musí být SONY s androidem.
V OK elektro mě rozkopl postarší nevrlý prodavač co předváděnou tv vyškubl ze sítě a během bootování mi vítězoslavně oznámil: pokud si koupíte tuto tv, na tohle se budete koukat pořád.
Tak jsem šel radši do ELWorldu. Tam mi mladý prodavač vše vysvětlil k mé naprosté spokojenosti.
A přidal i tu "pláž" v podobě info o Kodi a doplňku SoS (tenkrát byl asi jediný cz?)
telka je stále v cajku, akorát tak svižná, s postarším androidem komunikuji výhradně skrze pc prostřednicvím adb, takže čachry v Kodi jsou o poznání jednodušší.
doufám, že to vydrží, protože nové adroidy již dnes nechtějí, aby v jejich šifrovaných tajných komnatách BFU šmejdily.
Ale existují i jiná řešení...
Akorát, jestli to takhle půjde dál, možná už nebude důvod...
Vždycky jsem měl takový pocit, že "pláž" by měla být takové mé malé tajemství a toho jsem se držel.
Jen manželka, když jsem jí k TV koupil "boxík", tak holkám vyprávěla: no já mám takovou krabičku...
Asi tak a sorry za offtopic.