07.5.2025, 12:31
(07.5.2025, 6:03)koubafire Napsal(a): A čemu se divíte? Tvůrci vypli SCC bez vysvětlení a odkázání na alternativu. Kde jsou z discordu takový ti DETAIL, Hacky, Neres a kraftwerk007 třeba. Prostě ti lidé alternativu hledají a i já jsem musel k bbaronovi i když mě naštval s tím jeho modelem zmonetizovat nelegální obsah. I když podpora KRA cokoliv popíra tak existuje výhradně pro SC , protože na rozdíl od WS na něj lidi bězně nic neuplaudují.
Další věc, když jsem discordu SCC napsal, že jsem předsvědčen o nějaké tajné dohodě mezi SCC a WS, protože SCC přinesla na WS většinu předplatitelů a zkrátka není možné takto precizně spravovat doplněk a vše okolo 5 let bez jakéhokoli výnosu (i když přinášíš velký výnos třetí straně). Pak se ozval tuším ten kraftwerk a Neres , že co mi do toho i kdyby tak to nikdo nepřizná. Dělat frajer yjde všem, ale pak to vypnou z minuty na minutu bez vysvětlení a utečou.
Bylo to 5 let práce tak se určitě někde drží reikarnace pro malou skupinu lidí a je jen otázka času než se to konečně rozleze a zase budou všichni v klidu a zájem i o tento topic opadne.
Máš nějaký problém s mojí osobou nebo názorem?
Za vším, co jsem napsal zde nebo na Discordu si stojím.
Ty, já a nikdo jiný neví, proč to celé zdechlo- vše jsou pouze dohady nebo fámy. A je mi to jedno. Tak nevím, proč do toho pořád někdo šťourá, když se stejně nikdo žádného výsledku nedobere.
2xRPI3,LibreELEC 9.2,Sandisk 32Gb,Sony Android TV