@cache: Ďakujem :) , nie ironicky... vždy som si vystačil iba s jedným doplnkom, nakoľko som časovo vyťažený (ITčkar mechom praštený s prac. dobou od nevidím do nevidím, ale doma jednoducho nemám už voľné bunky na prácu za PC) a nemal som chuť ani potrebu hľadať iné. Jednoducho som si večer občas pustil niečo, načo som mal chuť, kedy som vypol myšlienky a čerpal psychickú energiu na ďalší deň (stargate, české krimi a pod., veci, ktoré na stream službách jednoducho chýbajú, sú dostupné iba v danej krajine, sú neprehľadné a kým sa človek k niečomu dokliká, ide si radšej ľahnúť).. táto doba skončila, help som hľadal TU na fóre, ako vždy keď v doplnku niečo nešlo a objavil som, že aj Ty si urobil skvelý doplnok a nie iba jeden, povedal som si že fajn
1. funguje WS, 2. idú mi české telky free :) ...pre mňa úplne super
...myslel som si, že aspoň na nejakú dobu to bude skvelé. Stihol som si to nahodiť na NTB a k TV som sa dostal až dnes... takže opäť nič, čo už, nejako bolo, možno ešte niekedy nejako bude.. skúsim si to nejako preniesť z NTB do TV, teda ak to pôjde, predpokladám, že asi áno... Na druhú stranu, je len otázka času, a ako sa to za posledné týždne vyvíja, tak určite iba krátka otázka času a nepôjde ani toto. Dúfam, že aspoň fórum ostane...
V každom prípade vďaka (aj za malú nádej), veľa zdaru... a ja si idem búchať hlavu, prečo som sa radšej nenaučil programovať a ako napísala @coala, dúfajme, že humbuk pominie... aj keď Vypatlaci nevymiznú, tak neviem...
1. funguje WS, 2. idú mi české telky free :) ...pre mňa úplne super
...myslel som si, že aspoň na nejakú dobu to bude skvelé. Stihol som si to nahodiť na NTB a k TV som sa dostal až dnes... takže opäť nič, čo už, nejako bolo, možno ešte niekedy nejako bude.. skúsim si to nejako preniesť z NTB do TV, teda ak to pôjde, predpokladám, že asi áno... Na druhú stranu, je len otázka času, a ako sa to za posledné týždne vyvíja, tak určite iba krátka otázka času a nepôjde ani toto. Dúfam, že aspoň fórum ostane...
V každom prípade vďaka (aj za malú nádej), veľa zdaru... a ja si idem búchať hlavu, prečo som sa radšej nenaučil programovať a ako napísala @coala, dúfajme, že humbuk pominie... aj keď Vypatlaci nevymiznú, tak neviem...