10.5.2025, 9:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 10.5.2025, 9:46 uživatelem koubafire.)
Zrovna u tebe takovyho matadora bych čekal, že nebudeš ze sebe dělat blbce, ale odpovím ti - webshare jako samozrejme jede, ale i ja si ho platil leta kontinualne kvuli SCC jinak pred tim vzdy narazove na stahovani linku z warorum.cz a hdclub.sk. Taky jsem šel k bbaronovi , protoze zpet do praveku vše stahovat v rar partech a pak rozbalovat uz nehci. Kazdej share server ma smysl jen na nalegalni obsah a na nic jineho ho 99 procent lidi nepouziva. Jakmile se začně řešit nelegální obsah tak mi to tu připadá jak vyjádření politiků - Všichni ztrácej pamět a dělaj ze sebe i z ostantích blbce.
Pokud nechceš k bbaron tak jedině vedlejší doplněk Yet Another webshare plugin.
(10.5.2025, 1:10)DruNO Napsal(a): Zdar, snad me za to neukamenujete, ale nejsem zadnej odbornik, jsem jen silenej milovnik filmu a serialu a takpolozim dotaz
Bylo by mozne …. A kolik by me to pripadne stalo unekohokdo to zvladne
Nechat si vytvorit soukrome repo pro me, moji rodiny a nejblizsi pratele na bazy scc nebo sc kde bych mel pristup k datab.webSH a jejich filmu aspon v kvalite 1080p
Chapu je to doost odvazna zadost, ale je to preci to co o cem tu kazdy mluvi,, mala komunita co drzi hubua uzi si filmy v dobre kvalite a jednoduse a prehledne ????
Pokud nechceš k bbaron tak jedině vedlejší doplněk Yet Another webshare plugin.