10.5.2025, 15:01
(10.5.2025, 9:38)P1X3L Napsal(a): @BlazingUFO: Ano to zní jako fajn řešení Začínám se pomalu ohledně nějakých vylepšení apod. zajímat a přemýšlet jak to udělat. V Pythonu mám i něco málo napsané, tak zkusím i něco sám upravit a pak případně nasdilet.
Jediná věc co mě teď omezuje, že kodi využívám jen na TV, ale budu muset rozšířit i na PC, jak to tak vidím.
Původně jsem na pc nechtěl z důvodu bezpečnosti, ale čím víc to studuji tím víc to začínám chápat i když jsem stále jen začátečník. :)
Teoreticky nemusíš, môžeš testovať napr. na RPi. Hodíš si tam nejaký linux, napr. raspbian, spravíš si smb prístup do addons foldra a budeš tie súbory editovať priamo tam. Potom vždy keď presavuješ a znovu spustíš doplnok pobeží nový kód. Taktiež si sprístupni log folder a otvor log file v nejakej console appke, aby si si to vedel priebežne clearovať. Aj by si k tomu mal bez problémov vedieť pripojiť python remote debugger, aby si mohol púšťať kód riadok po riadku a zistiť kde máš chybu. To si tiež naštuduj, lebo debuggovať čisto z console logov je niekedy pain. Ale už sa veľmi vzďalujeme téme, ideálne pozri nejaké tutorialy na YT, prípadne si tu niekde môžme spraviť vlastný topic o tom ako začať programovať doplnky. Toto je len jedna z tisíc možností ako to spraviť.