11.5.2025, 23:13
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 11.5.2025, 23:45 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy, doplnění informace.
)
@Karpi: Ano. Ale to, že by to měl uložené v Oblíbených, to on ve své otázce neuvedl. Navíc, kdyby je měl uložené v Oblíbených, tak by se přeci neptal, jak může ten seznam zjistit. A proto jsem mu taky odpovídal s tím, že vycházím z předpokladu, že ty "nachystané" tituly měl uložené ve Watchlist-u Traktu. Což asi byl nejčastější způsob, jak si takový seznam v doplňku vytvořit.
Pokud ale nepoužíval ani Trakt, jak později prozradil, tak to mohl udělat také tak, že si vybraný titul na chvíli spustil, tím se mu uložil do Historie sledování nebo do Pokračovat ve sledování. Což také hodně lidí, kteří nepoužívali Trakt, tak dělalo. Na rozdíl od uložení do Oblíbených se jim totiž při těchto způsobech zobrazila kompletní metadata.
Ale to jsou všechno jen spekulace, a je to myslím úplně jedno, protože se k těm datům už dostat nemůže.
Pokud ale nepoužíval ani Trakt, jak později prozradil, tak to mohl udělat také tak, že si vybraný titul na chvíli spustil, tím se mu uložil do Historie sledování nebo do Pokračovat ve sledování. Což také hodně lidí, kteří nepoužívali Trakt, tak dělalo. Na rozdíl od uložení do Oblíbených se jim totiž při těchto způsobech zobrazila kompletní metadata.
Ale to jsou všechno jen spekulace, a je to myslím úplně jedno, protože se k těm datům už dostat nemůže.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.