13.5.2025, 16:49
@waladir: Ty id pořadů a identifikace jejich detailů epg jsou unikátní? Např. když se pořad reprízuje, mají ty detaily stejnou identifikaci? Ještě jsem se do dat nedíval, protože jsem si říkal, že tohle budeš určitě vědět.
. Co tahkhle si je ukládat na disk a načítat nové pouze tehdy, pokud se tam už uložené nenajdou?
Byla by to taková cache detailů s hloubkou buď omezenou na rozsah načítání epg, nebo případně i delší a pak doplněnou nějakých smart čištěním cache, případně kombinací obojího. Např. řada pořadů se reprízuje a kdyby ty pořady byly identifikvány stejě, tak by se tenhle detail při reprízách už načítat nemusel. Ale jak jsem napsal, záeží to samozřejmě i na tom, jak jsou ty detaily identifikované...
. Co tahkhle si je ukládat na disk a načítat nové pouze tehdy, pokud se tam už uložené nenajdou?Byla by to taková cache detailů s hloubkou buď omezenou na rozsah načítání epg, nebo případně i delší a pak doplněnou nějakých smart čištěním cache, případně kombinací obojího. Např. řada pořadů se reprízuje a kdyby ty pořady byly identifikvány stejě, tak by se tenhle detail při reprízách už načítat nemusel. Ale jak jsem napsal, záeží to samozřejmě i na tom, jak jsou ty detaily identifikované...