(13.5.2025, 17:14)Johnysko Napsal(a): @Karpi: ale chapes, ze takhle to nikdy nefungovalo? Warez, torrenty, DC++. To vsechno vyzadovalo urcitou davku vedomosti, casu a informaci, ktere jsi do toho musel vlozit aby jsi mohl byt soucasti "komunity". Musel jsi vedet jak ma vypadat spravny scene release, musel ses nejak chovat. Dneska se ke SCC a ted SC dostane kazda opice co umi zmacknout Power na PC. Bohuzel to zapricini pad vsech tehle veci. Nikdo nikdy nic nedostane na zlatem podnose a musis tomu neco obetovat, minimalne cas a nejake vedomosti aby jsi vedel co mas a nemas delat. To ze branis takoveho debila jako je Kouba jen ukazuje, ze jsi soucasti problemu.
Ale jistě, že ti všechno chápu. A nikoho tu nebráním, prostě jsem vyjádřil vděčnost jedinému člověku, který mi tu konkrétně pomohl a nemluvil v hádankách. Toť vše..
Každopádně jsem strávil 30 let po večerech u PC, zrovna u torrentů, DC++ a podobných věcí, učit jsem se uměl.
ALE MĚL JSEM KDE. Teď je každý tajemný a pak se nedivte, že se objeví "spasitel" a pomůže. Kdyby jste někdo odpověděl, resp. NAVEDL, kde mám hledat, do PM, tak tu takováto zbytečná diskuze nemusela být a Kouba by tu nic "veřejně" nepostoval /včas bych tu veřejně poděkoval, že už mám hotovo./...
(13.5.2025, 16:33)JiRo Napsal(a): @Karpi: Stále to nechápeš. Je to: buď někdo, nebo, s velkou pravdpodobností, nikdo. Píšeme ti to tady (a nejen tobě) všichni od žačátku toho, kdy jsi tady začal masivně přispívat. A tobě tahle jendoduchá věc stále nedochází. ....Ad první odstavec - není co řešit, jasná věc.
Hele, možná že bys tady nakonec i opravdovou pomoc našel. Ale ty sis vybral Koubu, možná z nevědomosti, možná proto, že ti to varování a nabádání bylo jedno, možná proto, že sis myslel, že na to vyzraješ a všem vypálíš rybník. Ale dokázal jsi jen to, že jsi konec dalšího doplňku o něco blíže přiblížil jeho konci.
Ad druhý odstavec - jak "vybral" sakra? Prostě jsem použil jeho zveřejněný postup, ale nikomu dál jsem neposlal.
I kdybych nepoužil (a kdo by ho nepoužil na mém místě ?), tak neštěstí se už stalo a na screenu všem na očích. Takže po milionté - preferoval bych radu do PM a byl by klid.
Beelink GT-King Pro TV Box, Android 9.0, Kodi 21