@jkmh: Voyo bych skutečně oželel, ale IPTV ne. Jakmile jsem se dozvěděl, že dojde k tomu zdražení, hledal jsem alternativní řešení. Bohužel, v místě bydliště jsem nenašel nic, co by mi vyhovovalo. Ceny byly buď vyšší anebo srovnatelné. Při stejné ceně nemělo smysl si komplikovat život zbytečnou změnou.
@JiRo: Tak to je asi pravda. Nicméně v O2TV jsem za nižší cenu takové chyby nepozoroval. Ale to může být náhoda.
Asi bychom se mohli domluvit, že horní část mého předchozího příspěvku je zcela zbytečná a irelevantní. Prosím další čtenáře, aby se k tomu již nevyjadřovali. Já už také nebudu.
@waladir: Ještě na jednu věc jsem zapomněl.
Do "Vyhledávání" zadám např. klíčové slovo "Scarlet".
Na přiloženém obrázku je výřez z obrazovky po vyhledání. Jsou tam tři položky s naprosto stejným časem. Jak to mám chápat ?
Nešlo by je nějak rozlišit ? Proč tam není datum ?
@JiRo: Tak to je asi pravda. Nicméně v O2TV jsem za nižší cenu takové chyby nepozoroval. Ale to může být náhoda.
Asi bychom se mohli domluvit, že horní část mého předchozího příspěvku je zcela zbytečná a irelevantní. Prosím další čtenáře, aby se k tomu již nevyjadřovali. Já už také nebudu.
@waladir: Ještě na jednu věc jsem zapomněl.
Do "Vyhledávání" zadám např. klíčové slovo "Scarlet".
Na přiloženém obrázku je výřez z obrazovky po vyhledání. Jsou tam tři položky s naprosto stejným časem. Jak to mám chápat ?
Nešlo by je nějak rozlišit ? Proč tam není datum ?