@jkmh: Tak pro mne je to zcela nová informace. Nikdy jsem neslyšel o tom, že existují jiné tarify, než jsou v samoobsluze. Pro mne je to překvapení a budu o tom uvažovat. Jen si nejsem jist, zda manželka už nebude chtít zůstat u OnePlay Komfort, na který nás převedli z "O2 TV Modrá". A pokud existuje tarif "K internetu", nechápu proč mi rovnou nedali možnost převedení na něj.
Zvláště když se teď podívám na stránku O2 TV Modrá a tam čtu:
@waladir: Ještě mám jeden podnět.
Vím, že "Nahrávky" ("Můj seznam") jsou teď něco o dost jiného, než tomu bylo u O2TV. Ale z mého pohledu je to poněkud nešťastné. Na stránce OnePlay píší:
Zavedl bych v doplňku kromě "Nahrávek" ještě jednu položku, která by se jmenovala třeba "Videotéka".
Protože já nahrávání používám docela intenzivně, velice by mně vyhovovalo, kdyby v "Nahrávkách" byly jen skutečné nahrávky a to ostatní by bylo ve "Videotéce". Podle mne by to bylo mnohonásobně přehlednější.
Pokud je to reálné, možná by o tom uživatelé mohli hlasovat. Třeba se to ostatním více líbí tak, jak to je ...
A také je otázka, jak pracná by taková změna byla.
Zvláště když se teď podívám na stránku O2 TV Modrá a tam čtu:
Citace:O2 TV Modrá se mění na Oneplay k Internetu, které vám nabídne 42 televizních programů a 5 titulů z videotéky filmů a seriálů měsíčně. Tento tarifní plán automaticky získáte jako bonus ke každému O2 Internetu. Stávající zákazníky O2 TV Modrá na alternativní Oneplay plán postupně automaticky převedeme a o všem jim dáme s předstihem vědět.Fakt tomu nerozumím, dokonce jsem ještě před překlopením na OnePlay volal na podporu a tam mě informovali, že jinak než za +199 Kč (tarif Komfort) to nejde ...
@waladir: Ještě mám jeden podnět.
Vím, že "Nahrávky" ("Můj seznam") jsou teď něco o dost jiného, než tomu bylo u O2TV. Ale z mého pohledu je to poněkud nešťastné. Na stránce OnePlay píší:
Citace:Funkci nahrávání jsme spojili s funkcí Můj seznam. Pokud si pořad z televize přidáte na váš seznam, automaticky ho nahráváme, abyste ho měli dostupný na 30 dnů.Podle toho co píšeš, je problém rozlišit skutečné nahrávky (které po 30 dnech expirují) od toho ostatního. Ale pokud to rozlišit jde, já bych uvítal jednu velkou změnu.
Zavedl bych v doplňku kromě "Nahrávek" ještě jednu položku, která by se jmenovala třeba "Videotéka".
Protože já nahrávání používám docela intenzivně, velice by mně vyhovovalo, kdyby v "Nahrávkách" byly jen skutečné nahrávky a to ostatní by bylo ve "Videotéce". Podle mne by to bylo mnohonásobně přehlednější.
Pokud je to reálné, možná by o tom uživatelé mohli hlasovat. Třeba se to ostatním více líbí tak, jak to je ...
A také je otázka, jak pracná by taková změna byla.