19.5.2025, 22:30
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 19.5.2025, 22:36 uživatelem bruntythewolf.)
@cache: Tak hlavně díky tobě máme nějakým způsobem možnost
Makáme na tom teď nějak ve dvou a není to úžasné, ale funkční určitě ano
Dal bych sem nějaký screenshot, ale jak už někdo psal nechci abych pak někde měl tunu SZ
Navíc je to repo stejně u mě schované jako private.
@radolaco: Ono je to hlavně tím, že spousta obsahu z Websharu zmizelo vidím to sám teď na vyhledávání seriálů
Prostě to není už ono
@Dancan7976: A to je přesně ten důvod proč jsem to repo dal private, původně to bylo jako public.
Ale pak jsem si říkal, že než se pak s**t s tím, že spousta lidí bude mít nějaké řeči a co víc, šířit to mezi širokou veřejnost už tak pěkné není...
Neříkám, že ten plugin je kdovíjaký zázrak, ale už seriály a filmy umí hledat z TMDB a dost to zjednodušuje celý proces.
Makáme na tom teď nějak ve dvou a není to úžasné, ale funkční určitě ano
Dal bych sem nějaký screenshot, ale jak už někdo psal nechci abych pak někde měl tunu SZ
Navíc je to repo stejně u mě schované jako private.@radolaco: Ono je to hlavně tím, že spousta obsahu z Websharu zmizelo vidím to sám teď na vyhledávání seriálů
Prostě to není už ono@Dancan7976: A to je přesně ten důvod proč jsem to repo dal private, původně to bylo jako public.
Ale pak jsem si říkal, že než se pak s**t s tím, že spousta lidí bude mít nějaké řeči a co víc, šířit to mezi širokou veřejnost už tak pěkné není...
Neříkám, že ten plugin je kdovíjaký zázrak, ale už seriály a filmy umí hledat z TMDB a dost to zjednodušuje celý proces.