22.5.2025, 11:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 22.5.2025, 11:20 uživatelem elektrikar.)
AHoj kluci... doufám, že píši do správného vlákna a poradíte.
Mám sat.přístroj VU+solo4k (image VTI 15.0.0) a v něm KODI 17.0 (ano starší, ale i filmy ve 4k přehrávané přes SCC jely).
po umrtí SCC bych chtěl narvat do KODI plugin stremio.... jenže na stránchách je sice veliký výběr souborů pro různé zařízení (od Widli, přes jabka, po LG tv až po rpi), ale na linuxový pístroj (koncovka .zip , nebo .apk) tam není , dále je otázka kompatibility... takže poradíte, kde by bylo možno stáhnout, případně, jak? díky
WS mám ještě 250dní aktivní.
Mám sat.přístroj VU+solo4k (image VTI 15.0.0) a v něm KODI 17.0 (ano starší, ale i filmy ve 4k přehrávané přes SCC jely).
po umrtí SCC bych chtěl narvat do KODI plugin stremio.... jenže na stránchách je sice veliký výběr souborů pro různé zařízení (od Widli, přes jabka, po LG tv až po rpi), ale na linuxový pístroj (koncovka .zip , nebo .apk) tam není , dále je otázka kompatibility... takže poradíte, kde by bylo možno stáhnout, případně, jak? díky
WS mám ještě 250dní aktivní.
(19.5.2025, 10:41)bruntythewolf Napsal(a): Tak mě napadlo, dělal jsem plugin s propojením Stremio -> IMDB -> Webshare
Dostal jsem se do stádia, kdy vyberu film, plugin to prožene skrz IMDB a vyhledá na websharu. Získá všechny relevantní výsledky a ty poté odešle do Stremia a zobrazí, to funguje.. Horší je už přehrání, tam už je problém s vícero věcmi... Pokud by někdo měl náladu a sílu, můžu poskytnout repozitář v Githubu a třeba někdo bude mít náladu jej zprovoznit plně
Říkal jsem si, že Stremio je fajn v tom, že umí zobrazovat filmy jako takové a nemusím je vyhledávat jako je to do teď v YAWsP.
V jakém HW prohlížíš? máš to jen v PC, nebo na TV , nebo jinde? hledám, zda by měkdo stremio mohl udělat na Linuxový přístroj a to konkrétně na VU+.
VU+solo 4k, VTI 15.0.0 Kodi 17.0