Mne staci vyhladavat ENG nazov spolu s SK/CZ nazvom (bez diakritiky) a rokom. Vsetko su to data z trakt.tv a len slova s medzerami. Plus velmi sa mi osvedcilo odstranovat "The " na zaciatku. A do kontextovej ponuky som si pre istotu pridal este dve polozky, jedna je hladanie len s Eng nazvom a druha len hladanie s SK/CZ nazvom. Vlastne este tretiu polozku a to ze sa mi otvori dialog na zadanie vyhladavaneho textu, pricom sa tam predvyplni eng nazov.
Toto mi uz naozaj vyhlada vsetko relevantne, ako keby som to vyhladaval krvopotne rucne.
Tak ci onak, aj tak je to vsetko na aktivnosti uploaderov...co je zasadne obmadzenie vsetkych nasich snah...ale tak na tie aspon trosku znamejsie tituly to staci, tie sa na WS najdu vzdy.
Toto mi uz naozaj vyhlada vsetko relevantne, ako keby som to vyhladaval krvopotne rucne.
Tak ci onak, aj tak je to vsetko na aktivnosti uploaderov...co je zasadne obmadzenie vsetkych nasich snah...ale tak na tie aspon trosku znamejsie tituly to staci, tie sa na WS najdu vzdy.