29.5.2025, 11:24
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 29.5.2025, 12:13 uživatelem Dancan7976.)
@waladir: Ahoj. Mám dotaz. Na jedné instanci doplňku jsem smazal zhlédnuté epizody z "Nejnovější Epizody Oblíbených". Na jiné instanci to ale zůstalo. Chtěl jsem to zkontrolovat v nativní aplikaci, ale nenašel jsem tam tuhle volbu a to ani ve webové verzi. Prakticky ani jedno nepoužívám, doplněk naprosto stačí, takže buď to tam neexistuje nebo jsem to prostě jen nenašel, nevyhovuje mi jejich rozhraní.
Předpokládám tak, že tento seznam se generuje jen v tomto doplňku a nemá se tím pádem s čím synchronizovat v uživatelském profilu Oneplay. Je to tak nebo je to bug a mělo by se to synchronizovat ve všech instancích doplňku? Pochopitelně, pokud je uživatel přihlášen v profilu, kde tu změnu provedl.
Předpokládám tak, že tento seznam se generuje jen v tomto doplňku a nemá se tím pádem s čím synchronizovat v uživatelském profilu Oneplay. Je to tak nebo je to bug a mělo by se to synchronizovat ve všech instancích doplňku? Pochopitelně, pokud je uživatel přihlášen v profilu, kde tu změnu provedl.