@JiRo: Poslední věta reaguje na chování TVH v.4.2.8 /2017 (na Manjaro) při manuálním mapování. Vůbec se neobjevila grafika ukazující počet mapovaných služeb a výsledek. Ani "tlačítko" refresh neprobudilo výpisy. Až procvičení záložek ukázalo správný výsledek a byl funkční. Opakovaně ověřeno kompletní přeinstalací.
Zbývá vyzkoušet TVH v.4.3.r2375.g6... (na Manjaro) ale došel mi čas.
Mapování služeb: Soubor cz-STA s parametry MUXů (rozvod Radiokomunikací) jsem upravil podle výpisu z utility w_scan: channSTA.
Mapování služeb na kanály u TVH 4.3-2155 (na Raspberry Pi OS) je problémem pro MUXy na 474MHz (skoro stále). Ostatní občas a nezáleží, jestli jsou T nebo T2.
Opakované mapování nemá oporu úspěchu v žádném nastavení TVH. Někdy k úspěchu dojde ale při opakování testu už ne.
Soubory vloženy jako TXT (cz-STA jinak bez přípony)
channSTA.txt (Velikost: 12,73 KB / Stažení: 11)
cz-STA.txt (Velikost: 1,99 KB / Stažení: 8)
Zbývá vyzkoušet TVH v.4.3.r2375.g6... (na Manjaro) ale došel mi čas.
Mapování služeb: Soubor cz-STA s parametry MUXů (rozvod Radiokomunikací) jsem upravil podle výpisu z utility w_scan: channSTA.
Mapování služeb na kanály u TVH 4.3-2155 (na Raspberry Pi OS) je problémem pro MUXy na 474MHz (skoro stále). Ostatní občas a nezáleží, jestli jsou T nebo T2.
Opakované mapování nemá oporu úspěchu v žádném nastavení TVH. Někdy k úspěchu dojde ale při opakování testu už ne.
Soubory vloženy jako TXT (cz-STA jinak bez přípony)
channSTA.txt (Velikost: 12,73 KB / Stažení: 11)
cz-STA.txt (Velikost: 1,99 KB / Stažení: 8)