• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 1 Hlas(ů) - 5 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Mapování tlačítek DO - tipy a triky
@meda: Já tomu všem rozumím. Už jsem Tvůj záměr, týkající se porblémů @gusto1: s YT, pochopil, I když bych raději, aby se řešila příčina, ne následky. Ale budiž, to je jen věc názoru. Ale co mi skutečně vadí, že v případě, když se uživateli stane to, co tobě, tedy že:
Citace:Proč nejde využít nabízený příkaz z menu Keymap editoru Shutdown. (Další jsou Hibernate, Suspend, Restart Kodi, Quit Kodi, ...)
Protože zkouška příkazu Shutdown končí na mém PC jako Suspend. LED Power na PC rychle bliká, takže pohotovostní stav, ze kterého lze PC probudit.
že dostane návod jak to, poměrně složitě, vyřešit. Nic proti tomu, návod je to užitečný, ale komu je určený? Někomu, kdo neví, že v takovém případě, když se po stisku tlačítka POWER na dálkovém ovladači jeho BOX/PC pouze uspí, místo toho, aby se vypnulo, stačí jen v nastavení Kodi změnit na stránce Nastavení > System > Úspora energie > Funkce vypínání hodnotu z Uspat na Vypnout. Tohle by měl udělat v prvním případě. A a no, jestli se ani potom BOX/PC nezačne po stisku POWER tlačítka vypínat (což se mi ale ještě na žádném systému nestalo), tak je čas na Tebou popsané řešení.

Já si myslím, že zásadou by mělo být nabídnou nejdříve to nativní řešení, v duchu možností funkcí Kodi a jejich nastavení, a teprve, když ta k dispozici nejsou nebo nefungují, či nefungují tak, jak si uživatel představuje, tak přichází čas na nějaká ta udělátka. Když nic jiného, tak bys v tom tvém popisu, který jsem tu výše citoval, měl zmínit.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Mapování tlačítek DO - tipy a triky - od JiRo - 14.6.2025, 13:36

Přejít na fórum:

Prochází: 5 host(ů)