14.6.2025, 17:11
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 14.6.2025, 17:13 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
@meda: Ale v tom spor není, u @gusta1: je tohle řešení v pořádku. Ale v jeho případě to nefunguje proto, že mu to Kodi padá, tudíž to mapování Kodi v keymap už nemá šanci se uplatnit a v tom okamžiku interpretuje stisk POWER tlačítka systém a ten to má evidentně nastavené na uspání.
Já ale reaguji na tvou vlastní zkušenost (citovat už to nebudu) kterou popisuješ. Pro vypnutí boxu tlačítkem POWER z Kodi nemusíš používat ten externí script, ale mělo by ti stačit:
Já se prostě jen snažím vžít se do role nováčka, který si pořídí box, horkotěžko nainstaluej CoreELEC, nastaví nějak DO, všechno to rozchodí, ale při stisku POWER tlačítka na DO se mu místo vypnutí box jenom uspí. Začne hledat a najde tvůj návod, který ho pochopitelně vyděsí, protože z něj získá dojem, že bez toho externího scriptu DO tlačítkem POWER jednoduše box nevypne.
Já ale reaguji na tvou vlastní zkušenost (citovat už to nebudu) kterou popisuješ. Pro vypnutí boxu tlačítkem POWER z Kodi nemusíš používat ten externí script, ale mělo by ti stačit:
- buď změnit to nastavení v System (z tvého popisu alespoň nevyplynulo, že bys tu změnu v nastavení zkusil provést),
- nebo místo povelu Shutdown použít povel Powerdown.
Já se prostě jen snažím vžít se do role nováčka, který si pořídí box, horkotěžko nainstaluej CoreELEC, nastaví nějak DO, všechno to rozchodí, ale při stisku POWER tlačítka na DO se mu místo vypnutí box jenom uspí. Začne hledat a najde tvůj návod, který ho pochopitelně vyděsí, protože z něj získá dojem, že bez toho externího scriptu DO tlačítkem POWER jednoduše box nevypne.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.