(23.6.2025, 19:51)predator.1 Napsal(a): @artie031: jo viděl jsem tě na fotkách na supercz. Byly tam obě ty Belohorcovic opičky a ty v pozadí, takže nekecáš. A to co jede tobě jede i nám, takže v tom moc lepší nejsi
Já přece neřikám, že sem lepší, to vy si tady nad všema honíte pinďoury nad tim, že víte víc, než oni. Tak já jen řikám, že si toho pinďoura, honim zase nad váma. Pokrytci, náfukové.
máš taky fungující o2 sk v nějakym ip plejeru? že nemáš? ale to mě vůbec nepřekvapuje, zatimco já pořád jo
https://streamable.com/?src_player=player-video-logo
A v neděli letim se slovenkou na Rhodos, takže víš ty co, vykuř se sám, predátore vole

začínaj prázdniny, většina vodtaď rodinek mizí, aslespoň na celej červenec a já mám absolutní préé
a tady ty zoufalismy vymyslel kdo, jedni mě negujou jako rasistický prase, jiný za vulgarismy, jiní zas žádaj o přátelství a rady, přitom mně funguje víc, než tady těm pokrytcům, tak si kupujte netflusy, maxy, oneplaye, kreténi, já na ty vaše hodnocení zvysoka seru, stejně jako na negry, cikány, woke hnusy, brokolicový hlavy a nový filmy, kde se nesměj v jedný scéně potkat víc, než dva bílý lidi. tohle vy podporujete. tak jen si to užívejte, za rok vám tady rapušan a spol naservíruje negry a araby, ale to já už budu jinde a z daleka se vám budu smát. stejně jako dnes...