27.6.2025, 14:04
@Johnysko: No, to už je spíše o dojmech. Jestli někomu, kdo něco, co je poměrně delikátní téma, nepochopí ani po několika příspěvcích, připadá jako výsměch to, že to napíšu bez obalu, tak to je jeho věc. S tím já nic neudělám a ani dělat nechci. Tedy kromě toho, že se prostě o to přestanu zajímat. Když si někdo nedokaze přečíst pravidla fóra a řídit se jimi, když nechce akceptovat rady komunity, tak pak asi jinou možnost ani nemám.
Na to, že se prezentuješ jako člověk, koho Kodi zajímá a věnuje se mu, včetně práce pro komunitu kolem něj soustředěnou, mě překvapuje, s jakou jasnozřivostí předpovídáš konec fóra. Ale ano, fórum skončit může, ale rozhdoně ne proto, že z něj lidé odejdou k DC, ale proto, že se o něj přestanou zajímat lidé, kteří do něj něco přinášejí. Něco, pro co na něj míří i ti ostatní.
Na to, že se prezentuješ jako člověk, koho Kodi zajímá a věnuje se mu, včetně práce pro komunitu kolem něj soustředěnou, mě překvapuje, s jakou jasnozřivostí předpovídáš konec fóra. Ale ano, fórum skončit může, ale rozhdoně ne proto, že z něj lidé odejdou k DC, ale proto, že se o něj přestanou zajímat lidé, kteří do něj něco přinášejí. Něco, pro co na něj míří i ti ostatní.