01.7.2025, 23:44
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 02.7.2025, 0:21 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Doplnění informací, překlepy
)
@Alesfiala: Vůbec nic nevíme o tvém systému. Je možné, že máš nějakou prastarou instalaci Kodi. Všechno to co popisuješ, jsou zbytečné komplikace a ty to tím, že to nepopíšeš nějak souvisle a pochopitelně, tedy o jaký problém vlastně jde, jen komplikuješ. Sobě i těm, kteří ti (stále ještě) chtějí pomoci. U standardní instalace poslední verze Kodi z poslední verze repozitáře by instalace doplňku Joj byla záležitostí pár desítek vteřin. Takže jen odhaduji, že u tebe to tedy moc standardní asi nebude.
Je však otázka, zda tě to uspokojí. Z těch náznaků co tu píšeš a co jcem si všiml i v historii tvých příspěvků mi vyplývá, že hlavně hledáš nějaký film/seriál Yakari. Pak by možná pro tebe bylo daleko jednodušší, stáhnout si ho kompletně k sobě. Díval jsem se a je to k diposzici, jak film z roku 2020 tak seriál (nevím ale kolik dílů tam je OK), v doplňku SC. A určitě část z toho (nevím co konkrétně, ale je tam taky pár dílů) je stále ještě dostupná i na Webshare. A pokud se ti nechce stahovat, tak je toho hodně i na Youtube (i když i otamtud se to stáhnout dá). Určitě jsem tam viděl kompletní první 3 sezony (104 dílů) seriálu.
Je však otázka, zda tě to uspokojí. Z těch náznaků co tu píšeš a co jcem si všiml i v historii tvých příspěvků mi vyplývá, že hlavně hledáš nějaký film/seriál Yakari. Pak by možná pro tebe bylo daleko jednodušší, stáhnout si ho kompletně k sobě. Díval jsem se a je to k diposzici, jak film z roku 2020 tak seriál (nevím ale kolik dílů tam je OK), v doplňku SC. A určitě část z toho (nevím co konkrétně, ale je tam taky pár dílů) je stále ještě dostupná i na Webshare. A pokud se ti nechce stahovat, tak je toho hodně i na Youtube (i když i otamtud se to stáhnout dá). Určitě jsem tam viděl kompletní první 3 sezony (104 dílů) seriálu.