• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 3 Hlas(ů) - 1.33 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Jaký nejjednodušší doplněk na nahrávání IPTV?
@jkmh: A já blbec převáděl ten originál do Py3. 8 Ale naštěstí z velké části zafungoval automatický převod, i když té ruční práce tam zbylo ještě dost. Nicméně, stejně jsem to nakonec vzdal, protože tam bylo plno dalších bugů, kvůli kterým to nefunguje úplně 100%. Tak jsem šel tvou cestou, a našel si to taky, a je to o hodně lepší, i když to mouchy také má. Rozhodně to tedy není out-of-box. Jen tomu nastavení chce přijít na kloub, a pochopit, jak to vlastně autoři mysleli. Eleganci Tvheadend + Kodi při používání se to ale nevyrovná, to je jasné.

Je to zajímavý, i když napsané je to příšerně. Je na tom tam vidět, že je to práce více autorů, z nichž každý si to píše po svém. Ale co, pokud to bude funkční, tak je to jedno. Chce to ještě nějakou práci, nějak mi nefungovalo parsování českých dat z epg (datum), ale abych nad tím trávil další čas, to se mi už nechce, protože to k ničemu nevyužiju. Vrazil jsem do IPTV SC playlist Joj kanálů a moje xmltv z Tvheadend, a něco se mi podařilo na testovacím Kodi 21.2 ve Windows nahrát. Čímž chci říci, že to nějak funkční je, takže se může někdo snažit to doladit do user-fiendly podoby. Někdo, kdo to využije...

Citovat

Příspěvků v tématu
RE: Jaký nejjednodušší doplněk na nahrávání IPTV? - od JiRo - 03.7.2025, 1:39

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)