• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Tvheadend a Plex
@lukas.v: Pokud se někde o nějakém omezení píše, tak je to počet 480 kanálů. Někde tvrdí, že je to limit Plex-u, ale na fóru Plex tvrdí, že tam žádný takový limit není, že to bude spíše limit Xteve. Zatím je to tak, že mi to z xteve načetlo jen 136 kanálů, když k tomu přičtu ty kanály Plex, tak to bude dohromady asi něco kolem 260. Ostatně, kdyby byl ten limit u xteve, bylo by snad možné spustit jeho další instanci.

Tak chyba u mně. 11 Nedařilo se mi epg dostat do Plexu přes xteve, tak jsem ho tam vložil přímo. Ale zadal jsem adesu xmltv z WG++, a neuvědomil si, že kanály, které přijímám přes DVB berou EPG z TV vysílání, ne z WG++. Když jsem to změnil, tak se mi do Plexu z Tvheadend vložilo všech 263 kanálů. Takže jestli je v xteve nějaké omezení, tak bude určitě větší než 263. A v Plexu, když přičtu ty jeho vlastní kanály, tak to dá dohromady něco kolem 420 kanálů. Takže jestli je tam nějaké absolutní omezení, tak jsem ho ještě asi nedosáhl. Jestli se k tomu dostanu, zkusím pak do Tvheadend vložit další kanály, abych otestoval, jestli tam nějaký absolutní limit je (v xteve nebo v Plex). Ale myslím, že tohle teď není až tak důležité.

Tak teprve teď jsme si všiml, že po spuštění xteve je ve výpise vidět toto:
Kód:
2025/07/04 01:32:39 [xTeVe] Plex Channel Limit:     480
2025/07/04 01:32:39 [xTeVe] Unfiltered Chan. Limit: 480

Citovat

Příspěvků v tématu
Tvheadend a Plex - od JiRo - 03.7.2025, 14:11
RE: Tvheadend a Plex - od lukas.v - 03.7.2025, 22:00
RE: Tvheadend a Plex - od JiRo - 04.7.2025, 0:26

Přejít na fórum:

Prochází: 1 host(ů)