05.7.2025, 13:07
Máš pravdu. Tohle je téma Oneplay a ne kodeků, ale když tvůrce doplňku napsal v tomto vlákně napsal: @Martin Plachta: tohle bude pravděpodobně problém, který bude souviset s konkrétní platformou, na které Kodi provozuješ. Pokud platí to, co máš v podpisu, tak bohužel moc nepomůžu. Ale třeba se najde někdo jiný. Na žádné platformě, kterou mám k dispozici, jsem žádné problémy nezaznamenal.
Protože,se mi tento stejný problém,který byl na stejné platformě podařilo vyřešit kámošovi s O2 dopňkem a po přechodu na Oneplay nemá problém,tak jsem pokračoval v tomto tématu.Další tedy ohledně kodeků budeme řešit jinde nebo SZ .
Protože,se mi tento stejný problém,který byl na stejné platformě podařilo vyřešit kámošovi s O2 dopňkem a po přechodu na Oneplay nemá problém,tak jsem pokračoval v tomto tématu.Další tedy ohledně kodeků budeme řešit jinde nebo SZ .
Kodi 18.9+20.5 Windows 7 a Kodi20.5+21.3 Linux Mint-PC AMD 6x 4100 MHz, 16 GB RAM, Grafika MSI Radeon RX 460 4G OC 4 GB RAM,Kodi 21.2+ WBMC 18.9 Android 9.0 BOX RAM 4 GB