@cache: Ano, to jsou dobré připomínky, které by si každý, kdo chce IPTV Recorder používat, uvědomit. Přesto bych je mírně doplnil/upravil.
stejně, jako se to dělá pro Kodi přehrávač. Pak se ani nemusí použít v playlistu řádek uvozený tagem #EXTVLCOPT:., který tam může dělat, resp. dělá tam, problémy, kvůli kterým doplněk nahrávání nespustí. Ale o tom jsem už psal výše.
Každopádně to ukazuje, že použití doplňku IPTV Recorder není úplně out-of-box a v případech, pokud to se sledováním a současně s lokálním nahráváním kanálů IPTV/OTT služeb a zejména z streamů "jinak získaných linků" myslíte vážně, je lepší se zamyslet nad jiným řešením. Nabízí se už zmiňovaná dvojice Tvheadend + Kodi. Ani tady to není úplně out-of-box, ale co je hlavní, jde v obou případech o udržované a autory podporované aplikace, u některých instalací dokonce společně v rámci jedné instalace (*ELEC systémy).
- nefunguje, ak mate playlist, ktory spatne vola doplnok (ako bol kedysi skylink napr.) - tady bych raději napsal, že nefunguje vždy, pokud playlist volá doplněk - myslím tím, že to slovo špatně, tam být nemá/nemusí. EDIT Tady jsem špatně původní text pochopil já, resp. jsme si špatně přeložil slovenské slovo "spatne", které bylo napsané bez diakritiky a znamenalo "spätne" a ne "špatne", jak jsem ho pochopil já. @cache: to v následujícím příspěvku vysvětluje, takže v tomto bodě jsme ve shodě a není to třeba dále komentovat.
- nemusi fungovat korektne, ak playlist smeruje na playlisty (t.j. adaptivny playlist s viacero rozliseniami) - tady bych chtěl v první řadě vysvětlit častý mýstus vedoucí k podobnému vyjadřování, že playlist směřuje na playlisty. O žádné playlisty se nejedné, jsou to soubory manifestu adaptivních protokolů. Jeden z typů adaptivních protokolů používá stejnou příponu jako playlist, i jeho struktura je hodně playlistu podobná, ale o playlist se nejedná. Otázkou je i to, proč nemusí fungovat korektně. Tady to je čistě záležitost ffmpeg, které by mělo mít schopnost daný typ manifestu parsovat. V případě HLS to problém není, v případě MPEG-DASH záleží na tom, jak bylo dané ffmpeg sestavené, pokud se správnou knihovnou, tak ani tady problém není a stream v něm zpracovat, tedy i nahrát, lze.
Kód:
<link>|<parametr_pro _header>Každopádně to ukazuje, že použití doplňku IPTV Recorder není úplně out-of-box a v případech, pokud to se sledováním a současně s lokálním nahráváním kanálů IPTV/OTT služeb a zejména z streamů "jinak získaných linků" myslíte vážně, je lepší se zamyslet nad jiným řešením. Nabízí se už zmiňovaná dvojice Tvheadend + Kodi. Ani tady to není úplně out-of-box, ale co je hlavní, jde v obou případech o udržované a autory podporované aplikace, u některých instalací dokonce společně v rámci jedné instalace (*ELEC systémy).