05.8.2025, 23:41
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 06.8.2025, 2:42 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy
)
Tak zatím jsem toho moc nezjistil, počítač jsem si tentokrát nevzal a s mobilem toho moc nenadělám. Fakt je, že to nefunguje ani u nás doma. Zdrojový server z adresy https://hbbtv.ceskatelevize.cz/online/se...nline.json vrací prázdná data. Až budu doma, můžu se zkusit vrátit k původnímu řešení a data získávat z api iVysílání. Já ale bohužel původní verzi, která data získávala z api iVysílání, v domácím archivu nemohu nalézt, takže to budu muset napsat znova a případně upravit s ohledem na možnou neakceptovatelnou zátež často se opakujícími requesty.
Pokud by někdo věděl, např. @pbk:, který mě na zdroj hbbtv.ceskatelevize.cz před časem upozorníl, jak se změnila struktura tohoto webu, případně zda vůbec a kde je možné původní json data získat, budu za radu vděčný.
EDIT Tak zatím, co vidím vzdáleně na serveru, se generace EPG pro iVysílání zase rozjela a obsah xmltv odpovídá tomu, co vidím i na webu iVysílání. Takže to vypadá, že teď už vše funguje dobře.
Pokud by někdo věděl, např. @pbk:, který mě na zdroj hbbtv.ceskatelevize.cz před časem upozorníl, jak se změnila struktura tohoto webu, případně zda vůbec a kde je možné původní json data získat, budu za radu vděčný.
EDIT Tak zatím, co vidím vzdáleně na serveru, se generace EPG pro iVysílání zase rozjela a obsah xmltv odpovídá tomu, co vidím i na webu iVysílání. Takže to vypadá, že teď už vše funguje dobře.