08.8.2025, 10:49
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 08.8.2025, 10:51 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Překlepy, doplnění informace.
)
Navážu dnes na starší příspěvek:
Při kontrole jiného zdroje v Tvheadend jsem si všiml, že výše zmíněný problém už zmizel. Přehrávání ze služby OnePlay je v Tvheadend bez jakýchkoliv problémů. Počet Neopravených bloků se trvale drží na 0, s parametrem -re v ffmpeg, se buffer Kodi přehrávače drží stabilně na cca 20 %, pokud parameter odstraním (což je moje defaultní nastavení u všech OTT služeb), zvýší se obsazení na cca 70 %. Také Kodi přehrávač už nevykazuje žádné chyby. Pouze při startu přehrávání se někdy objeví:
Ale to není chyba, to je standardní chování Kodi.
Ani nevím, kdy k této změně došlo, ale ze sledování příspěvků @waladir: tady i ve video doplňku OnePlay vím, že k nějakým změnám na straně backend-u služby v poslední době došlo. Tak možná tohle toho bylo součástí. Co je podstatné, že teď už příjem a přehrávání obsahu OnePlay OTT služby prostřednictvím TVheadend funguje bez jakýchkoliv problémů.
(23.3.2025, 11:26)JiRo Napsal(a): Chci se zeptat těch, kteří sledují kanály OnePlay služby prostřednictvím Tvheadend, jakou mívají hodnotu Neopravených bloků (webgui Stav > Stream), případně, jaké chyby a jak často se v logu Tvheadend objevují.
Při kontrole jiného zdroje v Tvheadend jsem si všiml, že výše zmíněný problém už zmizel. Přehrávání ze služby OnePlay je v Tvheadend bez jakýchkoliv problémů. Počet Neopravených bloků se trvale drží na 0, s parametrem -re v ffmpeg, se buffer Kodi přehrávače drží stabilně na cca 20 %, pokud parameter odstraním (což je moje defaultní nastavení u všech OTT služeb), zvýší se obsazení na cca 70 %. Také Kodi přehrávač už nevykazuje žádné chyby. Pouze při startu přehrávání se někdy objeví:
Kód:
2025-08-08 10:39:24.771 T:953964 info <general>: CDVDVideoCodecFFmpeg::CDropControl: calculated diff time: 30909
2025-08-08 10:39:24.891 T:953964 info <general>: CDVDVideoCodecFFmpeg::CDropControl: lost diff
2025-08-08 10:39:25.111 T:953964 info <general>: CDVDVideoCodecFFmpeg::CDropControl: calculated diff time: 21817Ale to není chyba, to je standardní chování Kodi.
Ani nevím, kdy k této změně došlo, ale ze sledování příspěvků @waladir: tady i ve video doplňku OnePlay vím, že k nějakým změnám na straně backend-u služby v poslední době došlo. Tak možná tohle toho bylo součástí. Co je podstatné, že teď už příjem a přehrávání obsahu OnePlay OTT služby prostřednictvím TVheadend funguje bez jakýchkoliv problémů.