• Vítejte na XBMC-Kodi.cz
  • Česko-slovenská komunita fanoušků XBMC/Kodi
Vítejte návštevníku! Přihlášení Registrace

Hodnocení tématu:
  • 0 Hlas(ů) - 0 Průměr
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
OnePlay special EPG
@djlucas: Tak snažil jsme se to popsat vyčerpávajícím způsobem, ale zjevně to nestačilo. Kde by je brali? No od Oneplay. Technicky nevím, jak to mají udělané, jestli má Oneplay služba nějaké api pro B2B zákazníky nebo to získají prostě tím, že si to načtou z veřejného serveru služby. Takže pokud ta data chceš ve stejném tvaru, jako to dělá sms.cz, musíš to udělat stejně. Já to tak dělám. Jak, to jsem se snažil popsat. Co je důležité, že pomocí WG++ to udělat nemůžeš, protože WG++ to má udělané špatně a xmltv, které pro tyto kanály vygeneruje, se použít moc nedá. Otázka je, jak to dělá @waladir: v Oneplay Server nebo v jeho Tvheadend scriptech. Já jejich současnou podobu neznám, takže se musíš zeptat u něj.

@djlucas: Jo a ještě jsem zapomněl. Informace o multidimenzi se i v Oneplay aktualizuje často až v den vysílání, takže aktualizace EPG 1x denně nemusí poslední změny v EPG zachytit. To je ostatně důvod, proč tyto kanály (podobné je to i u iVysílání nebo to bude u Canal+ Sport) generuji zvláštními, na míru vyrobenými scripty. Umožňují mi aktualizovat EPG častěji, než to dělám u ostatních kanálů.

Jinak jsem kdysi založil téma Povídejme si o OTT službách, s cílem tyhle věci, které se mohu spučasně týkat více témat (Kodi, Tvheadend, doplňky, scripty, EPG atp.), diskutovat odděleně.

Citovat

Příspěvků v tématu
OnePlay special EPG - od JiRo - 08.8.2025, 11:40
RE: [WIP] OnePlay special EPG - od JiRo - 08.8.2025, 16:10
RE: [WIP] OnePlay special EPG - od djlucas - 10.8.2025, 19:16
RE: [WIP] OnePlay special EPG - od JiRo - 10.8.2025, 21:29
RE: [WIP] OnePlay special EPG - od djlucas - 11.8.2025, 12:46
RE: [WIP] OnePlay special EPG - od JiRo - 11.8.2025, 13:06
RE: [WIP] OnePlay special EPG - od waladir - 11.8.2025, 14:08
RE: [WIP] OnePlay special EPG - od djlucas - 11.8.2025, 19:21
RE: [WIP] OnePlay special EPG - od JiRo - 11.8.2025, 20:42
RE: [WIP] OnePlay special EPG - od JiRo - 05.9.2025, 13:24