13.8.2025, 15:15
@meda: @jnvk2486: Pravdu máte oba. Určitě není možné, aby admin zvládl všechno číst. U moderátorů by se to už předpokládat dalo, alespoň po většinu času, ale ti tu bohužel stále nejsou. To, že tu nejsou, je ale věcí admina, který stále není schopný na výzvy k jejich jmenování reagovat nějakou konkrétní akcí. Na druhou stranu, i když tu moderátoři budou, tak hlášení ostatních uživatelů je jednou z důležitých podmínek, aby to fungovalo rychle a efektivně. Nejde jen o zjevné vulgárnosti, ale i o další prohřešky, které kvalitu a efektivitu fóra snižují a do jisté míry i degradují práci těch, kteří se tu snaží. A co si budeme povídat, tady to začíná. Pokud většina uživatelů ani není schopná dodržovat i základní a jednoduchá pravidla, a správa fóra to nechává bez povšimnutí, tak i ostatní postupně ztratí jakoukoliv snahu to dělat také. No a pokud se najde někdo, komu není od přírody, rodičů, vzdělávacího nebo nápravného systému dáno, tak to dopadne tak, jako v případě, na který se odkazuje. A mimochodem, u toho uživatele k opakovanému nahlášení došlo, a reakce od admina veškerá žádná. A upřímně, když já vidím, že byl za velmi hrubé prohřešky nahlášen už několikrát, že je to notorický a známý případ, a přes to všechno je stále ještě nebanovaným členem komunity, ztrácím jakoukoliv motivaci to řešit také.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.