(20.8.2025, 18:51)JiRo Napsal(a): "Kdo tohle ví a uvědomí si, jaké to má konsekvence, tak prostě určité typy adres a zdrojů veřejně sdílet nebude. A není za tím žádné elitářství. Je to jen prostá úvaha. Tak buď šíření toho zdroje omezím a budu ho moci používat i nadále nebo adresu zveřejním, čímž pravděpodobnost toho, že fungovat přestane, stoupne několikanásobně, což ve většině případů prakticky znamená, že přestane fungovat téměř okamžitě. A o tom @predator.1: psal, o ničem jiném"
Kouříte se navzájem, že tady toho prvoka, bezmezně obhajuješ? Jasně řekl, že když bude chtít, že to tady zveřejní a já budu mít útrum. Je jasný, že čim víc koukačů, tim větší možností zjištění "divnýho" obsahu. A jak jsem psal od samýho počátku, chytráci z východu na scc přišli, začali ho masivně šířit po rodinách, firmách, předinstalovaný krabice s scc, který prodávali po literch, a z toho vzešel velký počet streamování a samozřejmě zájem skupin jako je warezio a weemaz, odkuď jsou tihle soudruzi sponzorováni, nebudu radši ani psát. Takže nezapomeňte onanovat na kinoboxem, protože to tam vůbec nikdo nesleduje a ty počty taky nesouhlasej...
Vlastně by mě vůbec nepřekvapilo, kdyby tadi ti zoufalci, dobře placení škodiči, z horních dolních prdelí, Hájek a Horák, za nějakými těmi nicky, schovaní nebyli...