25.8.2025, 11:07
(24.8.2025, 19:05)JiRo Napsal(a): Objevil jsem mé poznámky k tomuto tématu a zkusil na testovacích Kodi chování v různých kombinacích. Pomalu si vzpomínám, že jsem se tomu věnoval před časem právě na základě inforomcí od @jkmh:. Potvrzuji to chování v případě, kdy se v nastavení PVR addon povolí ISA. Skutečně se naplnění bufferu přehrávače začne nebezpečně přinližovat k nízkých hodnotám (u mě 25 %), což skutečně může navodit situaci, kdy by někdy mohlo klesnout až 0. Zatímco v okamýiku, když se ISA zakáže, drží se po většinu času na 100 %. Zkusil jsme to samé na nightly instalaci Kodi 22, kde je možné nastavit velikost bufefru přehrávače a tam se to chová podobně, jen s tím rozdílem, že při použití ISA mi ta hodnota naplnění bufferu klesne nejníže pouze k hodnotě 75 %.
Jinak ale, ve všech případech a kombinacích nastavení, se mi přepínání kanálů chová stejně. Tedy je velmi rychlé, což je ostatně u této OTT služby typické. Ze všech OTT služeb a způsobů řešení má Sledovanitv.-cz to přepínání výrazně nejrychlejší, pohybujíí se bez výjimky (tedy s ISA i bez něj) vždy někde kolem 1 sekundy.
Tak jsem zkusil preinstalovat SledovaniTV i ISA a různé, možné i nemožné kombinace.
Zkusil jsem i novou SD kartu a čistou instalaci. Výsledek je stejný.
Pokud je ISA zapnutý - mikrovýpadky at zkouším všechny kombinace kodeku, HW akcelerace ....
Pokud je ISA vypnutý - bez výpadků ale přepínání kanálů trvá neskutečně dlouho - k nepoužití
Zkoušel jsem i přejít na připojení Wi-FI a zpět na kabel.
Ostatní videa (YT, SC) jedou bez problémů.
Zkusit nightly instalaci Kodi 22?
Nový box?
Tak fakt nevím.