25.8.2025, 14:18
Ano, u Kodi 22 se zlepší využití bufferu s ISA, ale je otázka, zda je to právě jen tím, že se buffer dá uživatelským nastavením nafouknout. Zkoušel jsme to pro různé kombinace velikosti bufferu (MB) i délky trvání fronty (sec) a chová se to docela zajímavě. Na závěry a pochopení toho, jak to vlastně funguje a jaká je vlastně strategie využivání bufferu v Kodi 22 mám ještě málo dat. Je to trochu podobné, jako to bylo kdysi u video cache, kde to zkoumání a pochopení taky nějakou dobu trvalo, než jsme vlastně pochopili, jak ta cache funguje. Ale teď zatím nemám chuť ani motivaci se tím zabývat.
Každopádně, přecházet jenom kvůli tomu na Kodi 22, nepokládám za úplně ideální řešení. Zvláště, pokud je to tak. jak jsem napsal, tedy, že OTT Sledovanitv.cz má asi nejrychlejší přepínání kanálů ze všech českých OTT služeb vůbec. A to platí zatím pro všechny instalace všech způsobů příjmu OTT služeb, které jsme dosud zprovozňoval. A že jich bylo. Pokud tam jsou taková zpoždění, jako je popisuje @alang: zkusil bych ještě povypínat v CoreELEC IPv6, tedy pokud přes ně box nejede, a pak zkusil, pokud tam není nějaký tradiční, např. 8.8.8.8., změnit DNS server. Třeba právě na tenhle. Ale je to jen pokus, netvrdím, že to pomůže.
Každopádně, přecházet jenom kvůli tomu na Kodi 22, nepokládám za úplně ideální řešení. Zvláště, pokud je to tak. jak jsem napsal, tedy, že OTT Sledovanitv.cz má asi nejrychlejší přepínání kanálů ze všech českých OTT služeb vůbec. A to platí zatím pro všechny instalace všech způsobů příjmu OTT služeb, které jsme dosud zprovozňoval. A že jich bylo. Pokud tam jsou taková zpoždění, jako je popisuje @alang: zkusil bych ještě povypínat v CoreELEC IPv6, tedy pokud přes ně box nejede, a pak zkusil, pokud tam není nějaký tradiční, např. 8.8.8.8., změnit DNS server. Třeba právě na tenhle. Ale je to jen pokus, netvrdím, že to pomůže.
Jsem (až na výjimky) pouhým čtenářem fóra.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.
Nepokračuji tedy ani v tématech, která jsem založil.
To platí i pro doplňky Kodi a další aplikace, které jsou s takovými tématy spojené.