29.8.2025, 20:01
Borci, beru, že @forsajd: je machr přes Homatics či Dune....ale tady pravdu nemá. Samozřejmě tímhle nikoho neovlivňuju k používání jiné verze než k té co má a hlavně k té, která mu funguje. Nicméně, podotknu. Jsem ve skupině na Telegramu (předpokládám, že možná i forsajd) a tam je uživatel B@loo, kterej o tom ví první poslední. A jeho větu ocituji:
Passthrough: all a/v codecs work on atv14 2463/3717/4576, I can confirm
The issue is elsewhere, indeed
Hdmi wiring to be preferred: Box-->avr-->tv
Otherwise tv could limitate available codecs
A já s tím mohu, aspoň, co se týká verze 2463 souhlasit.
U rodičů mám Homaticse, instaloval jsem OTA postupně dvě verze 14náctek.
V současnosti tam maj onu 2463.
S nastavením v Kodi - Audiotrack RAW, protože jak píše forsajd, IEC je špatná synchronizace.
Ale veškeré audio kodeky (Atmos, Dolby TrueHD, DD+, DTS HD) vše funguje.
Ano, u RAW je známé, že zvuk u přetáčení chvilku trvá než naběhne, ale není to nic hrozného.
Každopádně, naši koukaj a žádný zásek nepozorujou, to bych okamžitě dostal hlášku.
Já to tam testoval mnohokrát.
Podotknu na závěr. Maj propojení Homatics Box 4K R Plus -> Soundbar Samsung HW-Q990D -> TV LG OLED.
Jestli něco blbne, tak to bude na vaší straně, v nastavení Homaticsu (Androidu) nebo v nastavení Kodi.
Passthrough: all a/v codecs work on atv14 2463/3717/4576, I can confirm
The issue is elsewhere, indeed
Hdmi wiring to be preferred: Box-->avr-->tv
Otherwise tv could limitate available codecs
A já s tím mohu, aspoň, co se týká verze 2463 souhlasit.
U rodičů mám Homaticse, instaloval jsem OTA postupně dvě verze 14náctek.
V současnosti tam maj onu 2463.
S nastavením v Kodi - Audiotrack RAW, protože jak píše forsajd, IEC je špatná synchronizace.
Ale veškeré audio kodeky (Atmos, Dolby TrueHD, DD+, DTS HD) vše funguje.
Ano, u RAW je známé, že zvuk u přetáčení chvilku trvá než naběhne, ale není to nic hrozného.
Každopádně, naši koukaj a žádný zásek nepozorujou, to bych okamžitě dostal hlášku.
Já to tam testoval mnohokrát.
Podotknu na závěr. Maj propojení Homatics Box 4K R Plus -> Soundbar Samsung HW-Q990D -> TV LG OLED.
Jestli něco blbne, tak to bude na vaší straně, v nastavení Homaticsu (Androidu) nebo v nastavení Kodi.
Sony Bravia OLED XR-65A90J
Denon AVR-X2700H DAB / Q Acoustics 7000i 5.1.2
Ugoos AM6B+ (CoreELEC)
Panasonic DP-UB820
Denon AVR-X2700H DAB / Q Acoustics 7000i 5.1.2
Ugoos AM6B+ (CoreELEC)
Panasonic DP-UB820