04.9.2025, 10:57
(Tento příspěvek byl naposledy změněn: 04.9.2025, 10:59 uživatelem JiRo.
Důvod úpravy: Doplnění informací, překlepy
)
@kolololop: Nejsme si jistý jestli ti popis toho, jak to funguje, bude k něčemu platný. Jak jsem psal, mě to funguje, takže pokud používáš stejné verze jako já (Kodi, skin a TMDb Helper), které jsou vesměs ty aktulní, chyba bude pravděpodobně ve tvém nastavení.
A teď tedy k funkci zobrazení hodnocení ve skinu.
A teď tedy k funkci zobrazení hodnocení ve skinu.
- skin zobrazuje jednak hodnocení, které je uloženo v příslušných kontejnerech u zobrazeného titulu
- do těchto položek se hodnocení dostane buď ze scraperů (pro kontejnery s obsahem z knihovny Kodi) nebo z příslušného doplňku (SC apod.). Typicky jsou to následující hodnocení:
- Kodi - hodnocení, které počítá Kodi nebo doplněk, jako vážený průměr konkrétních hodnocení
- TMDB, Trakt, ... - konkrétní hodnocení
- případně další, pokud je scraper do knihovny uložil nebo je poskytuje příslušný doplněk a hlavně, pokud je zná i skin
- Kodi - hodnocení, které počítá Kodi nebo doplněk, jako vážený průměr konkrétních hodnocení
- přidanou hodnotou skinu je, že umí zobrazovat i hodnocení z jiných zdrojů. Ta hodnocení mu zprostředkovává TMDb Helper na základě shody s informacemi o titulu. Na rozdíl, od těch výše uvedených, se tato hodnocení do skinu doplňují dynamicky, teprve v okamžiku zobrazení příslušného titulu, kdy je v definičním souboru skinu zavolán TMDB Helper.